Ovaal

Ovaal klassiek

Ovaal
De kasteeltafel

Ovaal met eikenhouten
onderstel

Deze prachtige tafel meet 250 x 100 cm.
Deze wordt geleverd met een klassiek,
robuust onderstel.
Deze schitterende ovale tafel van 250 x 100 cm
wordt geleverd met 2 klassieke, ronde poten.

 

Klik op de afbeeldingen voor meerdere foto’s

Ovale stenen tuintafel

Al onze varianten van de ovale stenen tuintafels hebben aan de lange zijde 2 keer 3 zitplaatsen met op de kop eventueel aan iedere zijde nog een zitplaats. Daarmee zijn de ovale stenentuintafels geschikt voor 8 personen.

Klassiek

Het blad van onze ovale klassieke uitvoering is 6cm dik massief natuursteen en heeft als afwerkingsrand een elegante papagaaienbek. Deze papagaaienrand is een perfecte combinatie met een klassiek onderstel.

Kasteeltafel

Bij de kasteeltafel  is het blad hetzelfde als bij de klassieke uitvoering. Het onderstel verschilt van de de klassieke uitvoering, het onderstel van de kasteeltafel heeft twee gedraaide bolle poten.

Eikenhouten onderstel

Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met een eikenhouten onderstel. Beide tafelbladen, klassiek en kasteeltafel, zijn verkrijgbaar op het eikenhouten onderstel.

De ovalee stenen tuintafels zijn stijlvol, maar ook erg onderhoudsarm en weerbestendig waardoor uw stenen tuintafel probleemloos de winter door komt. Natuursteen is een ontzettend harde steensoort waardoor de stenen tuintafel niet snel beschadigd en daardoor erg lang mee gaat.

Indien u geintereseerd bent in een van deze modellen kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Voor een bezichtiging van de tafels kunt u elke zaterdag terecht tussen 10:00 en 16:00 in onze showtuin aan de Jan Steenstraat 57 te Rucphen.