Telefoonnummer

+31 620134225

Email

vanheusen@kpnmail.nl

Openingstijden Showroom

Za.: 10.00 - 16.00 (of op afspraak)

Rechthoekige of vierkante stenen tuintafels

Al onze varianten van de rechthoekige stenen tuintafels hebben aan de lange zijde 2 keer 3 zitplaatsen met op de kop eventueel aan iedere zijde nog een zitplaats. Daarmee zijn de recthoekige stenentuintafels geschikt voor 8 personen.

Klassiek

Het blad van onze rechthoekige klassieke uitvoering is 6cm dik massief natuursteen en heeft als afwerkingsrand een elegante papagaaienbek. Deze papagaaienrand is een perfecte combinatie met de bolle wangen poot.

Modern

Bij de moderne uitvoering van de rechthoekige tuitafel is het blad strak zonder afrondingen, ook deze is 6cm dif massief natuursteen. Het onderstel is strak naar buiten lopend, hetgeen terugkomt in de poot.

Eikenhouten onderstel

Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met een eikenhouten onderstel. Beide tafelbladen, klassiek en modern, zijn verkrijgbaar op het eikenhouten onderstel.

De rechthoekige stenen tuintafels zijn stijlvol, maar ook erg onderhoudsarm en weerbestendig waardoor uw stenen tuintafel probleemloos de winter door komt. Natuursteen is een ontzettend harde steensoort. Hierdoor beschadigt de stenen tuintafel niet snel en kan erg lang meegaan.

Indien u geintereseerd bent in een van deze modellen kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Voor een bezichtiging van de tafels kunt u elke zaterdag terecht tussen 10:00 en 16:00 in onze showtuin aan de Jan Steenstraat 57 te Rucphen.