Rond

Klassiek 150 cm

Kasteeltafel 120 cm

Klik op de afbeelding voor meerdere foto’s

Klik op de afbeelding voor meerdere foto’s

 

Ronde stenen tuintafel

Al onze varianten van de ronde stenen tuintafels zijn geschikt voor 4 personen. Het voordeel van een ronde tafel is dat er altijd een stoel bij aangeschoven kan worden.

Klassiek

Het blad van onze ronde klassieke uitvoering is 6cm dik massief natuursteen en heeft als afwerkingsrand een elegante papagaaienbek. Deze papagaaienrand is een perfecte combinatie met een klassiek onderstel.

Kasteeltafel

Bij de kasteeltafel  is het blad hetzelfde als bij de klassieke uitvoering. Het onderstel verschilt van de de klassieke uitvoering, het onderstel van de kasteeltafel heeft twee gedraaide bolle poten.

De ronde stenen tuintafels zijn stijlvol, maar ook erg onderhoudsarm en weerbestendig waardoor uw stenen tuintafel probleemloos de winter door komt. Natuursteen is een ontzettend harde steensoort waardoor de stenen tuintafel niet snel beschadigd en daardoor erg lang mee gaat.

Indien u geintereseerd bent in een van deze modellen kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Voor een bezichtiging van de tafels kunt u elke zaterdag terecht tussen 10:00 en 16:00 in onze showtuin aan de Jan Steenstraat 57 te Rucphen.